Vážení zákazníci, z důvodu státních svátků Vaše objednávky zpracujeme v úterý 2. 4. 2024. Děkujeme za pochopení.
  • - 10 %

    • Není na skladě

    Naučte se fotografovat krajinu - Šumava

  • - 10 %

  • Kdy knihy expedujeme?
    323 Kč 359 Kč
    i
    Vyprodáno

    Krajinářská fotografie vyžaduje trpělivost, štěstí na světlo a důkladné znalosti. Ani jednu z prvních dvou podmínek neovlivníme, potřebné znalosti však nabízíme v této knize.

    Andrej Macenauer je zkušený fotograf-krajinář, který uskutečnil řadu fotografických expedic do exotických a vzdálených míst (Himálaj, Karakorum, Kavkaz, Etiopie, Mexiko, Island, hory Evropy i Severní Ameriky), ale vždy se vrací na Šumavu. Proto je kniha, která je učebnicí základů krajinářské fotografie, věnována Šumavě a obsahuje (až na jednu) pouze fotografie zde pořízené.

    Publikace je rozdělena do dvou hlavních částí: první se zabývá fotografickou technikou, nezbytnými základy digitální fotografie, které jsou pro krajináře zásadní, prací se světlem v krajině a samozřejmě všemi aspekty kompozice, která je zejména v krajinářské fotografii tak důležitá. Druhou část publikace tvoří komentované ukázky fotografií Šumavy rozčleněné podle čtyř ročních období na jaro, léto, podzim a zimu, na nichž autor dokumentuje techniky, postupy a principy uvedené v předchozích kapitolách. Kniha tak slouží jako srozumitelná učebnice, vhodná pro každého začínajícího až středně pokročilého fotografa, a současně představuje inspiraci pro všechny, kteří se zajímají o krajinářskou fotografii nebo třeba jenom o Šumavu.

    Parametr Hodnota
    Autor Andrej Macenauer ( Zobrazit všechny knihy tohoto autora)
    Překlad -
    Rozměry 235 x 255 mm
    Datum vydání 2012
    Počet stran 144
    Typ vazby Pevná
    Přílohy -
    Barva plnobarevná
    ISBN tištěné knihy 978-80-7413-224-7
    EAN 9788074132247
    Katalogové číslo ZRK1210
    Vydavatel Zoner Press

    Úspěšně jste si rezervovali produkt:


    Otevíráte stránku v nepodporovaném prohlížeči!

    Prosím otevřete si jej v GOOGLE CHROME.